Bli medlem

Ønsker du å melde deg inn i klubben? Trykk på lenken under.

Lurer du på hva det koster å være medlem hos oss? Trykk på lenken under.

OBS OBS! Er du en forelder og skal melde inn ditt barn?


Pass på at det er barnet du melder inn og IKKE deg selv. Barnet er det faktiske medlem. For oss er det viktig da våre medlemstall må reflektere våre faktiske medlemmer når disse må rapporteres til diverse instanser. For deg er det viktig for at du ikke mottar feil faktura - systemet sender ut basert på alder på medlemmet og vi har dessverre ikke kapasitet til å spesialbehandle slike tilfeller.

OM PIRATES


Pirates er Sørlandets største basketballklubb. Vårt hovedfokus er å skape aktivitet for barn og unge i alderen 8-19, men vi har også flere aktive seniorlag for både herrer og damer.


Vi holder til i Vågsbygdhallen og Idda Arena, samt diverse gymsaler rundt om i Kristiansand. Se fanen "Våre lag" for mer info om hvor det enkelte laget trener og deres treningstider.

Støtt oss med din grasrotandel!

Grasrotandelen gir deg som spiller hos Norsk Tipping mulighet til å støtte oss i Kristiansand Pirates uten at det koster deg noe!


Hver gang du spiller går inntil 7% av din innsats til oss - men det påvirker ikke din innsats, premie eller vinnersjanser. Det er vinn-vinn for oss alle.


Søk opp KRISTIANSAND BASKET på www.norsk-tipping.no, eller send SMS med

"Grasrotandelen 979335504" til 60000.

Copyright 2021 @ Kristiansand Pirates. All rights reserved